|
romantik
|
 |
« on: January 18, 2009, 10:05:40 PM » |
|
prati li ko ove godine tenis...hocemo li navijati
|
|
|
|
« Last Edit: January 15, 2010, 09:54:36 PM by romantik »
|
|
 Nista ne moze vratiti sjaj jesenje trave i uvelog lisca, ne treba plakati, ne treba tugovati, treba naci snage u onome sto ostaje iza nas
|
|
|
|
mirka
|
 |
« Reply #1 on: January 19, 2009, 12:14:24 AM » |
|
cekaj da krenu ...nesto nisam optimista a kako ce biti videti cemo
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
romantik
|
 |
« Reply #2 on: January 19, 2009, 12:15:23 AM » |
|
nocas krecu 
|
|
|
|
|
|
 Nista ne moze vratiti sjaj jesenje trave i uvelog lisca, ne treba plakati, ne treba tugovati, treba naci snage u onome sto ostaje iza nas
|
|
|
|
mirka
|
 |
« Reply #3 on: January 19, 2009, 12:33:47 AM » |
|
znam... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
romantik
|
 |
« Reply #4 on: January 19, 2009, 12:35:18 AM » |
|
a sve mi se cini, cuj cini ZNAM, da necu gledati 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
romantik
|
 |
« Reply #6 on: January 19, 2009, 12:37:39 AM » |
|
ma ja moram u krevet, valja sutra raditi, i to drugu smenu  A moram i tortu da napravim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mirka
|
 |
« Reply #7 on: January 19, 2009, 12:38:08 AM » |
|
kakvu tortu..... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
romantik
|
 |
« Reply #8 on: January 19, 2009, 12:39:05 AM » |
|
za slavu...najlon torta
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mirka
|
 |
« Reply #9 on: January 19, 2009, 12:40:20 AM » |
|
moja sestra takodje ima slavu - hoce li biti puno gostiju...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
romantik
|
 |
« Reply #10 on: January 19, 2009, 12:41:21 AM » |
|
ne....mi to samo obelezimo. Tj. mama je to uvela kad sam se ja udala, ono da imamo dan kad cemo biti svi na okupu. Jedino uvek dodju jedni stari porodicni prijatelji
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mirka
|
 |
« Reply #11 on: January 19, 2009, 08:24:16 AM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sneki
|
 |
« Reply #12 on: January 19, 2009, 10:03:28 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
Kad imamo secanja postoji proslost,kad imamo nadu ceka nas buducnost,kad imamo prijatelje lepa je sadasnjost...
|
|
|
|
romantik
|
 |
« Reply #13 on: January 19, 2009, 10:29:02 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mirka
|
 |
« Reply #14 on: January 26, 2009, 11:48:51 PM » |
|
Sta li ce Nole nocaske odraditi .... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sneki
|
 |
« Reply #15 on: January 27, 2009, 08:17:02 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
Kad imamo secanja postoji proslost,kad imamo nadu ceka nas buducnost,kad imamo prijatelje lepa je sadasnjost...
|
|
|
|
romantik
|
 |
« Reply #16 on: January 27, 2009, 11:39:58 PM » |
|
vala bas smo zakazali ovaj put 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
volsebnica
Sr. Member

Tempus fugit.
|
 |
« Reply #17 on: February 02, 2009, 12:39:37 AM » |
|
Bravo Rafa!!! Bas mi je drago sto se onaj odvratni Federer rasplakao.
|
|
|
|
|
|
Nad svima nama je isto nebo, ali su nam horizonti različiti.
|
|
|
|
mirka
|
 |
« Reply #18 on: February 02, 2009, 10:08:07 PM » |
|
ÜÕÝØ ÓÐ ÑØÛÞ ÖÐÞ
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
romantik
|
 |
« Reply #19 on: February 08, 2009, 08:54:27 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sneki
|
 |
« Reply #20 on: February 08, 2009, 09:09:28 PM » |
|
Da,svaka ima cast
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
romantik
|
 |
« Reply #21 on: February 08, 2009, 09:19:56 PM » |
|
a mi uvek moramo rekorde da obaramo u svemu  pa makar i u broju gledalaca u hali
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sneki
|
 |
« Reply #22 on: February 08, 2009, 09:35:30 PM » |
|
A sto su obe slatke
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
romantik
|
 |
« Reply #23 on: February 08, 2009, 09:46:29 PM » |
|
i meni isto, mogu zamisliti koje su ih emocije ponele, prvi put pred svojim navijacima
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
romantik
|
 |
« Reply #24 on: January 15, 2010, 09:55:03 PM » |
|
jel bese sledece nedelje pocinje...kako li ce se sad pokazati
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alfi
|
 |
« Reply #25 on: January 23, 2010, 11:56:02 AM » |
|
Nole je prošao u Melburnu...nisam gledao ....sigurno je ograo oko 5 ili 6 sati 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
romantik
|
 |
« Reply #26 on: January 23, 2010, 12:03:38 PM » |
|
ne znam koliko je igrao ali znam da je prosao A Ana i Jelena bas kriziraju, pogotovo Ana 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ptica
Sr. Member

Blizu......
|
 |
« Reply #27 on: February 06, 2010, 04:51:18 PM » |
|
I danas Ana i Jelena igraju protiv Ruskinja. Mislim da Ana nema shanse,a za Jelenu nadajmo se bar tu nechemu ukoliko izdrzi zbog povrede
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
romantik
|
 |
« Reply #28 on: February 06, 2010, 06:47:47 PM » |
|
nadam se da ce Jelana uspeti da se vrati u formu, sto za Anu cisto sumnjam
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ptica
Sr. Member

Blizu......
|
 |
« Reply #29 on: February 09, 2010, 09:50:55 PM » |
|
I nismo uspeli protiv Ruskinja.....  A sad je pocheo i ATP u Roterdamu....Nadajmo se da ce nashi uspeti,posebno Nole koji je sada 2 na Svetu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
romantik
|
 |
« Reply #30 on: February 10, 2010, 05:55:37 PM » |
|
nadam se i ja, devojke su bas u nekoj krizi. Nadam se da ce se i one izvuci i vratiti u prvih pet
|
|
|
|
|
|
|
|
|
volsebnica
Sr. Member

Tempus fugit.
|
 |
« Reply #31 on: March 01, 2010, 09:36:21 PM » |
|
Svesna sam da su nasi teniseri deca bogatih roditelja, i to je, pored talenta, kljuc njihovog uspeha. Ne bi im vredeo bilo kakav talenat, jer ova drzava Ne finansira talente.  Isto je i sa naukom - za svaki projekat nasi studenti su prinudjeni da traze novac od neke ambasade/strane zemlje, pa ga kasnije vracaju tako sto rade u tim zemljama... Nego, da se vratim na nase tenisere - nisam sigurna da bih, posle svega sto se desava u profesionalnom sportu, ikada volela da se moje dete bavi nekim sportom, najmanje tenisom ili fudbalom. Zato, sta god da urade, svaka im cast... 
|
|
|
|
|
|
Nad svima nama je isto nebo, ali su nam horizonti različiti.
|
|
|
|