|
Gordis
|
 |
« on: March 27, 2009, 11:19:43 PM » |
|
sta se desava kod nje, je l je u nekoj guzvi, poslu ...??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
romantik
|
 |
« Reply #1 on: March 27, 2009, 11:33:30 PM » |
|
i ja sam se pitala, malo smo svi zatajili sa porukama, izgubimo se, cesto se desi da budes sam na forumu i tako to ide....a kad mi je popravljan telefon izgubila sam njen broj Moracu joj emajlirati 
|
|
|
|
|
|
 Nista ne moze vratiti sjaj jesenje trave i uvelog lisca, ne treba plakati, ne treba tugovati, treba naci snage u onome sto ostaje iza nas
|
|
|
|
Sneki
|
 |
« Reply #2 on: March 29, 2009, 11:51:02 PM » |
|
Stvarno,i ja sam zapazila da je nema 
|
|
|
|
|
|
Kad imamo secanja postoji proslost,kad imamo nadu ceka nas buducnost,kad imamo prijatelje lepa je sadasnjost...
|
|
|
|
romantik
|
 |
« Reply #3 on: March 29, 2009, 11:52:55 PM » |
|
sad sam toliko besna sto nemam njen telefon ajmo mi jedan od onih nasih vudu plesova ne bili je prizvali 
|
|
|
|
|
|
 Nista ne moze vratiti sjaj jesenje trave i uvelog lisca, ne treba plakati, ne treba tugovati, treba naci snage u onome sto ostaje iza nas
|
|
|
|
Sneki
|
 |
« Reply #4 on: March 29, 2009, 11:59:50 PM » |
|
E ja to ne umem 
|
|
|
|
|
|
Kad imamo secanja postoji proslost,kad imamo nadu ceka nas buducnost,kad imamo prijatelje lepa je sadasnjost...
|
|
|
|
romantik
|
 |
« Reply #5 on: March 30, 2009, 12:02:32 AM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sneki
|
 |
« Reply #6 on: March 30, 2009, 12:06:21 AM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
romantik
|
 |
« Reply #7 on: March 30, 2009, 08:46:39 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
leptiric
|
 |
« Reply #8 on: March 30, 2009, 08:48:20 PM » |
|
sad sam toliko besna sto nemam njen telefon ajmo mi jedan od onih nasih vudu plesova ne bili je prizvali  Pa je l' imas onu njenu vizitku....ja je negde zaturila 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
romantik
|
 |
« Reply #9 on: March 30, 2009, 08:55:19 PM » |
|
pa nemam breeeeee  mirka bre dolazi, ne merem vise da mesam, dobila sam upalu mislica
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
romantik
|
 |
« Reply #11 on: March 31, 2009, 11:30:35 PM » |
|
pa ajde sad i ti mesaj ne bi li je prizvali
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Poaro
|
 |
« Reply #12 on: April 01, 2009, 10:52:15 AM » |
|
ima raznih vrsta mesanja...ne znam odakle da pocnem 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gordis
|
 |
« Reply #13 on: April 01, 2009, 12:07:02 PM » |
|
sta god mislis da treba, vidis da svim silama pokusavamo da dopremo do Mirke.... mozda joj internet nije dostupan....nadam se da ugovara odlican posao  pa je to razlog sto nema vremena, ne bih volela da je nesto
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mirka
|
 |
« Reply #14 on: April 01, 2009, 10:32:48 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gordis
|
 |
« Reply #16 on: April 02, 2009, 12:18:18 PM » |
|
 i nadala sam se da je posao bio u pitanju!! tako mi je drago Mirka, zelim ti mnoooooooooooogo ovakvih nedelja!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mirka
|
 |
« Reply #17 on: April 02, 2009, 03:35:15 PM » |
|
puno hvala na lepim željama 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
romantik
|
 |
« Reply #18 on: April 03, 2009, 10:14:35 PM » |
|
e zenska dobro si nas namucila, valjalo je mesati ovoliko....ali hvala Bogu pa je super razlog sto te nije bilo, kako sto Gordis rece jos puno takvih nedelja ti zelim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mirka
|
 |
« Reply #19 on: April 03, 2009, 11:06:09 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sneki
|
 |
« Reply #20 on: December 31, 2009, 12:30:55 AM » |
|
A gde je mirka?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
romantik
|
 |
« Reply #21 on: December 31, 2009, 12:34:54 AM » |
|
nisam je dugo cula, nadam se da ce navratiti...ona je super lik
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
romantik
|
 |
« Reply #23 on: January 09, 2010, 11:10:20 PM » |
|
lepo sto si tu mirka...kako je bilo na Zlatiboru mora da ste se nauzivali 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mirka
|
 |
« Reply #24 on: January 10, 2010, 04:22:53 PM » |
|
Da, bilo bi jako lepo da prva četiri dana klinci nisu imali temperaturu a preostale dane moj gospodin muž, inače bilo je super išlo je nas desetoro i uglavnom smo se lepo proveli
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sneki
|
 |
« Reply #25 on: January 21, 2010, 10:33:09 PM » |
|
Mirka,drago mije da te vidim ovde 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mirka
|
 |
« Reply #26 on: January 21, 2010, 10:37:35 PM » |
|
Hvala Sneki, takodje.... 
|
|