Nešto između
News:

*
Welcome, Guest. Please login or register. September 08, 2010, 02:42:39 AM

Login with username, password and session length

Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: da li veujete u natalnu kartu i prosli zivot?  (Read 193 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
macka
Sr. Member

« on: February 23, 2010, 10:31:10 PM »

neki su mi gledali u natalnu pa se dosta tripujem...jer su mi skroz pogodili proslost i sadasnjost...bilo me sramota malo... jos ako dodam to da cesto sanjam i da dosta toga mogu da osetim i predvidim (ne bukvalno ali...). sta vi mislite, da li verujete u slucajnosti i intuiciju? ups
romantik
Administrator

veciti optimista

« Reply #1 on: February 24, 2010, 05:09:23 PM »

ima nesto u svemu tome. U natalnu kartu verujem, ali malo ih je koji stvarno znaju da ti je procitaju

Nista ne moze vratiti sjaj jesenje trave i uvelog lisca, ne treba plakati, ne treba tugovati, treba naci snage u onome sto ostaje iza nas
KELT
Jr. Member
**

« Reply #2 on: February 24, 2010, 08:16:43 PM »

Huh...nemam pojma da li zbog toga što sada mogu da se osvrnem i proverim neka događanja ili zato što mislim da ima nešto u tome..ali gledajući svoju i još nekih osoba, primetio sam da ima mnogo toga utemeljenog.
Naime...pogađala mi je neke stvari koje jesu deo mene...i samo sam ih ja znao.
Kako god....mislim da stvarno nije loše uzeti u obzir neka značenja jer je u Japanu odavno obavezno pre braka konsultovati astrologiju pošto se pokazalo da , ipak, ne može svako sa svakim  gkiss .
« Last Edit: February 25, 2010, 02:07:05 PM by KELT » Logged
macka
Sr. Member

« Reply #3 on: February 24, 2010, 10:53:10 PM »

romantik, da li su ti pogodili sve vezano za brak, decu (npr.pol i broj) i sl.??
romantik
Administrator

veciti optimista

« Reply #4 on: February 25, 2010, 05:38:28 PM »

da....ali vec sam imala dete

Nista ne moze vratiti sjaj jesenje trave i uvelog lisca, ne treba plakati, ne treba tugovati, treba naci snage u onome sto ostaje iza nas
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to: