|
tina
Guest
|
 |
« Reply #35 on: July 17, 2008, 02:53:19 PM » |
|
svidja mi se! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
romantik
|
 |
« Reply #36 on: October 31, 2008, 10:09:02 PM » |
|
nokti su mi skroz propali od posla, pucaju i listaju se boze sacuvaj. I sad sam kupila neki lak za ucvrscivanje, hranjenje i protiv listanja noktiju pa cu videti kako je. Inace, jako volim duge nokte, lepe i negovane i sad pizdim
|
|
|
|
|
|
 Nista ne moze vratiti sjaj jesenje trave i uvelog lisca, ne treba plakati, ne treba tugovati, treba naci snage u onome sto ostaje iza nas
|
|
|
|
leptiric
|
 |
« Reply #37 on: October 31, 2008, 10:11:22 PM » |
|
ah...dje me nadje...  moji sada kratki, pa ih krecim u iskljcivo tamnim bojama...veceras namazala tamno ljubicasto (vampy) boju
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
romantik
|
 |
« Reply #38 on: October 31, 2008, 10:12:39 PM » |
|
a meni kad su kratki samo bezbojni ili beli 
|
|
|
|
|
|
 Nista ne moze vratiti sjaj jesenje trave i uvelog lisca, ne treba plakati, ne treba tugovati, treba naci snage u onome sto ostaje iza nas
|
|
|
|
leptiric
|
 |
« Reply #39 on: October 31, 2008, 10:18:14 PM » |
|
ma super su kratku u nekoj mrak tamnoj boji...probaj....lepse stoji nego na dugima... na dugim noktima mi je jako lepa crvena...u svim nijansama... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
romantik
|
 |
« Reply #40 on: October 31, 2008, 10:50:01 PM » |
|
crvena je moja boja 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sneki
|
 |
« Reply #42 on: November 23, 2008, 06:39:25 PM » |
|
Romantik,koliko puta ih namazes sa tim lakom?
I ja ih mazem tim lakom ali nesmem na duze..mora da se pavi pauza
|
|
|
|
|
|
Kad imamo secanja postoji proslost,kad imamo nadu ceka nas buducnost,kad imamo prijatelje lepa je sadasnjost...
|
|
|
|
Lela
|
 |
« Reply #43 on: November 23, 2008, 06:42:51 PM » |
|
moji nokti ceznu za nekim tretmanom...ali bas. to je jedino bas gadno na meni... ali posao mi je takav da moram da imam kratke nokte...i vecito su umazani kojekakvim farbama. jednom sam imala neki bas vazan banket i kupila sam vestacke nokte...i zalepila i sve. dok sam stigla tamo 3 mi otpala. ma sranje. jos sam se gore osecala.
|
|
|
|
|
|
radije cu biti omrazena zbog onoga sto jesam, nego voljena zbog onoga sto nisam
|
|
|
|
romantik
|
 |
« Reply #44 on: November 23, 2008, 07:14:08 PM » |
|
pa tek sam pocela da mazem sa ovim lakom, ali koliko sam moju pedikirku pitala, mogu slobodno da stavljam kao podlogu za obican lak Lela, sto nisi zalepila sa super lepkom kad vec nisi htela nadogradnju
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lela
|
 |
« Reply #45 on: November 23, 2008, 07:16:26 PM » |
|
pa nije bilo ko da mi kaze...ja koristila onaj lepak sto sam dobila uz nokte... posle su mi rekli da je superlepak dobar. ali mi niko nije rekao kako da ih skinem posle... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
romantik
|
 |
« Reply #46 on: November 23, 2008, 07:17:49 PM » |
|
acetonom Lela...skida se bez problema. Aceton razlaze taj super lepak
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
leptiric
|
 |
« Reply #47 on: November 23, 2008, 07:19:12 PM » |
|
pa sto ne uradis izlivanje noktiju...nije klasicna nadogradnja...vec vise kao ojacanje tvojih noktiju i produze ih...gelom..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lela
|
 |
« Reply #48 on: November 23, 2008, 07:20:29 PM » |
|
ma to cu ja da odem za neku posebnu priliku...ovako kratki mi odgovaraju zbog posla.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
leptiric
|
 |
« Reply #49 on: November 24, 2008, 11:02:19 PM » |
|
danas sam namazala neki smaragdno zeleno-plavi lak 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
romantik
|
 |
« Reply #50 on: November 24, 2008, 11:05:40 PM » |
|
 gde ih nadjes samo
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
leptiric
|
 |
« Reply #51 on: November 24, 2008, 11:10:23 PM » |
|
China Glaze sexy in the city 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
romantik
|
 |
« Reply #52 on: November 24, 2008, 11:12:06 PM » |
|
daj bre budi malo dama 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
leptiric
|
 |
« Reply #53 on: November 24, 2008, 11:13:21 PM » |
|
hmmm....sta to znaci 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mirka
|
 |
« Reply #54 on: November 24, 2008, 11:21:23 PM » |
|
daj bre budi malo dama  ja bas mislim da je leptiric savremena dama sa stilom ( ali brate mlogo novaca trosi na sve te specije  - ja sam lalina zena)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
romantik
|
 |
« Reply #55 on: November 24, 2008, 11:21:57 PM » |
|
hmmm....sta to znaci  crveno, da sluti na radost 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
leptiric
|
 |
« Reply #56 on: November 24, 2008, 11:23:39 PM » |
|
Mirka...sta cu kad to volem  Tanja...volem ja i crveno..al danas mi bas ovo leglo 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mirka
|
 |
« Reply #57 on: November 24, 2008, 11:27:09 PM » |
|
ma ja se samo salim malo na tvoj a vise na svoj racun... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
romantik
|
 |
« Reply #58 on: November 24, 2008, 11:27:51 PM » |
|
ajd dobro 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
romantik
|
 |
« Reply #59 on: July 15, 2009, 09:24:49 PM » |
|
uh poludela sam, pukao mi nokad do kraja  sad moram sve da odfikarim, a njemu ce trebati dosta dok ne poraste na normalnu duzinu 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
KELT
Jr. Member

|
 |
« Reply #60 on: February 19, 2010, 06:09:42 PM » |
|
Otkrio sam da su mi nečije šapice i noktići...postali fetiš  . E tako  .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|