|
tina
Guest
|
 |
« on: March 06, 2008, 10:51:03 AM » |
|
i jeste li zadovoljni
moj je acer-ov laptop 1 gige RAM-a 120 gige HARD-a i ako ima sad vec puno "mocnijih" ja sam sa svojim zadovoljna,sluzi mi svrsi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
romantik
|
 |
« Reply #1 on: March 06, 2008, 05:58:29 PM » |
|
jedan koji radi sto je najvaznije 
|
|
|
|
|
|
 Nista ne moze vratiti sjaj jesenje trave i uvelog lisca, ne treba plakati, ne treba tugovati, treba naci snage u onome sto ostaje iza nas
|
|
|
|
svaler
|
 |
« Reply #2 on: October 29, 2008, 09:30:48 AM » |
|
imam laptop i mene za sada dobro sluzi ne zadovoljan sam
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ka5an
|
 |
« Reply #3 on: November 23, 2008, 09:55:01 PM » |
|
Zovem ga "Kanta",inače; AMD 1,1GB, blizu 400MB RAM/a, HDD 160GB 3 rezača:Sony,Pioneer i LG, Monitor LG/Flatron 19",itd...
|
|
|
|
|
|
Ko je shvatio znaće,ko nije - neće.
|
|
|
|
Istina
|
 |
« Reply #4 on: December 30, 2009, 10:05:58 PM » |
|
Imam sasvim solidan komp i nemam nikakvih problema sa njim. Ali imam problema sa ćerkom jer me izbaci iz svoje sobe (sa računara) kad mi se najviše druži. Hoću reći, HOĆU laptop!
|
|
|
|
|
|
od zablude do istine dug je put
|
|
|
|
romantik
|
 |
« Reply #5 on: December 30, 2009, 10:13:02 PM » |
|
pa zar nisi resila to pre neko vece 
|
|
|
|
|
|
 Nista ne moze vratiti sjaj jesenje trave i uvelog lisca, ne treba plakati, ne treba tugovati, treba naci snage u onome sto ostaje iza nas
|
|
|
|
Istina
|
 |
« Reply #6 on: December 30, 2009, 11:02:35 PM » |
|
Jesam na dva-tri dana, tako što sam je najurila da spava u moju sobu dok ne prođe finale. Sad je opet ista priča.... Treba njoj preko dana, trba meni uveče. Pošto je laptop teže ostvariv, izgleda ću morati za se zavučem u silne kablove od računara i kablovske, razvodnike i šta sve još i otmem joj računar. Ili neću, žao mi, ma snaći ću se nekako... Možda nabavim neki lošiji samo za internet i stavim ga u moju sobu. To mi deluje kao najoptimalnije rešenje.
|
|
|
|
|
|
od zablude do istine dug je put
|
|
|
|
romantik
|
 |
« Reply #7 on: December 30, 2009, 11:03:44 PM » |
|
samo neka tebe sa nama 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cica
Jr. Member

|
 |
« Reply #8 on: December 30, 2009, 11:45:33 PM » |
|
Apple MacBook Air 2.13 GHz, kad se naviknes na Mac, drugo vise nista nepostoji...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ka5an
|
 |
« Reply #9 on: December 31, 2009, 09:03:30 AM » |
|
 # Procesor: AMD Athlon II X2 215 2.7GHz # Matična ploča: MSI K9N6PGM2-V # Memorija: 3GB DDR2 800MHz # Grafička karta: ATI Radeon HD 4350 512MB # HDD: 640GB SATA II # Optički uređaj: DVD±RW Dual Layer 20x # Kućište: KME CX2167 USB crno # Snaga napajanja: 450W #O.S. - W7 
|
|
|
|
|
|
Ko je shvatio znaće,ko nije - neće.
|
|
|
|
Sneki
|
 |
« Reply #10 on: December 31, 2009, 10:32:14 AM » |
|
istina,to sa decom jeste tako.I ja sam sa mojim tako prolazila,i jos uvek prolazim bez obzira sto imamo dva laptopa.Jedan je cerkin,jedan je nas ali sin je sada sve cesce na njemu tako da ja cesto gubim pristup.Ali sta ces,rece moj juz da nam nema druge nego da kupimo jos jedan  E da,imamo i racunar ali na njega vise niko nece  Jedan laptop  Drugi laptop 
|
|
|
|
|
|
Kad imamo secanja postoji proslost,kad imamo nadu ceka nas buducnost,kad imamo prijatelje lepa je sadasnjost...
|
|
|
|
alfi
|
 |
« Reply #11 on: January 23, 2010, 11:56:52 AM » |
|
stabilni i mobilni 
|
|