|
tina
Guest
|
 |
« on: June 06, 2008, 11:12:07 PM » |
|
dali kupujete i citate stripove? kad se sjetim ko dijete sam mickey mausa obozavala,pa sam kasnije prerasla na zagora..onda alan ford,a moram priznati da u zadnje vrijeme nista ne citam od toga 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
romantik
|
 |
« Reply #1 on: June 08, 2008, 02:42:46 PM » |
|
kao klinka sam volela da citam mikijeve zabavnike a posle ne a to alan ford, zagor itd...to nisam nikad citala
|
|
|
|
|
|
 Nista ne moze vratiti sjaj jesenje trave i uvelog lisca, ne treba plakati, ne treba tugovati, treba naci snage u onome sto ostaje iza nas
|
|
|
|
tina
Guest
|
 |
« Reply #2 on: June 08, 2008, 02:44:07 PM » |
|
gledala sam prije par mj dokumentarac o stripu.navodno kod nas stripovi lagano izumiru 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
romantik
|
 |
« Reply #3 on: June 08, 2008, 02:45:21 PM » |
|
meni je zao sto izumiru, danasnja deca nemaju daj obicaj da ih citaju. Bar ne ovo moje dete
|
|
|
|
|
|
 Nista ne moze vratiti sjaj jesenje trave i uvelog lisca, ne treba plakati, ne treba tugovati, treba naci snage u onome sto ostaje iza nas
|
|
|
|
tina
Guest
|
 |
« Reply #4 on: June 08, 2008, 02:52:36 PM » |
|
meni se opcenito cini da mladje generacije sve manje i manje citaju knjige
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
romantik
|
 |
« Reply #5 on: June 08, 2008, 02:55:06 PM » |
|
ima i toga, i lektiru ih ne mozes naterati da procitaju Doduse, Mirko sta u se svidja procita u cugu, nit jede nit pije do kraja knjige...ali za to treba da potrefis pravu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tina
Guest
|
 |
« Reply #6 on: June 08, 2008, 02:57:38 PM » |
|
a sad se sve lektire skinu sa interneta a to je ok sto se mirka tice,pa i ti citas ono sto tebi odgovara 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
romantik
|
 |
« Reply #7 on: June 08, 2008, 03:00:04 PM » |
|
jes ali tesko potrefiti, malo toga ima  Ali on je sad u tim godinama da ga nista od toga ne interesuje, doci ce pravo vreme. I knjige ne skidam sa neta, sve sto mi se svidi kupujem 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tina
Guest
|
 |
« Reply #8 on: June 08, 2008, 03:03:22 PM » |
|
ja ih imam puno u elektronskom obliku,postoje neke knjige iz kojih mi treba samo neki dio i onda to citam elektronski  ali knjiga kao opipliva pojava,stvar mislim da nikad nece izumrijeti,uh jos da imam toliko novaca....sta bi ja sve kupovala 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
romantik
|
 |
« Reply #9 on: June 08, 2008, 03:10:12 PM » |
|
to si u pravu....Ja ih kupujem jer se vise puta vracam na knjige koje mi se svidjaju. Nikad mi nije problem da ih procitam i dva, tri, deset puta ako je ostavila traga na meni
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tina
Guest
|
 |
« Reply #10 on: June 08, 2008, 03:12:51 PM » |
|
nego,reci ti meni ides li ti na sajam knjiga u Bg?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
romantik
|
 |
« Reply #11 on: June 08, 2008, 03:18:10 PM » |
|
isla sam par puta, a poslednje dve godine nisam. Na internetu vidim knjige koje mi se svidjaju i kupim ih u klubu citalaca, a tamo imam popust tako da mi je cele godine cena kao na sajmu. Ali lepo je otici, ima svega, divno je...ali mene guzve smaraju i nerviraju
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tina
Guest
|
 |
« Reply #12 on: June 08, 2008, 03:20:07 PM » |
|
hoces me voditi u klub citalaca??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
romantik
|
 |
« Reply #13 on: June 08, 2008, 03:20:55 PM » |
|
naravno, samo kazi 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tina
Guest
|
 |
« Reply #14 on: June 08, 2008, 03:23:19 PM » |
|
naravno, samo kazi  
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tassles
|
 |
« Reply #15 on: February 16, 2010, 06:54:21 PM » |
|
Прошле године је почео да излази Марти Мистерија. Како сам се обрадовао. Излази на 2 месеца и веома је добар. Као у добра стара времена.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|